Vejledninger til Studiepraktik.dk til administratorer

Her finder du opdaterede vejledninger til Studiepraktik.dk til administratorer. Husk at oprette dig & logge på som administrator nederst på Studiepraktik.dk - og ikke bruge elev-login øverst.

Til ungdomsuddannelser

Administrator på ungdomsuddannelser (pdf) - opdateret 12. maj 2023

Til videregående uddannelser

Der er kun én hovedadministrator for hver videregående uddannelsesinstitution. Hovedadministrator skal efterfølgende godkende de lokale administratorer, der opretter sig - fx for et campus, fakultet eller afdeling under institutionen.

OBS: Hvis du er lokal administrator (under en hovedadministrator) for flere afdelinger, campusser eller fakulteter (fx UCN både i Hjørring og Hobro), så skal du oprette en profil som hovedadministrator. Det skyldes, at administratorer kun kan være tilknyttet én afdeling, og dermed kun oprette praktiktilbud for den ene afdeling, de er tilknyttet. Så hvis du styrer flere, skal du oprette dig som hovedadministrator - og så aftale med din reelle hovedadministrator, at det kun er vedkommende, der fx godkender andre lokale administratorer.

Hovedadministrator på videregående uddannelser (pdf) - opdateret 16. maj 2023

Administrator på videregående uddannelse (fx lokalt på afdeling, fakultet eller campus) (pdf) - opdateret 12. maj 2023

Grafisk oversigt over årets faser

Grafisk oversigt over årshjulets faser er under opdatering pt.. Den lægges på primo oktober og viser, hvem skal gøre hvad hvornår.